Presa străină despre Cezar Ouatu: «La naiba! Mi-am prins ouăle şi mor de durere»

6 mai 2013 16:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Reprezentantul României la Eurovision are emoţii. Mâine, va pleca la Malmö, în Suedia, unde are loc concursul. Cezar Ouatu e deja celebru, dar nimeni nu-l laudă. Presa străină face glume pe seama vocii lui şi a piesei „It’s My Life”.

Prezentatoarea concursului Eurovision 2013 este Petra Mede, actriţă suedeză de comedie, foarte apreciată. La emisiunea despre Eurovision, de la televiziunea SVT, din 4 mai, ea a prezentat o parodie a melodiilor din concurs.

A tradus în mod savuros versurile cântecelor. La melodia lui Cezar Ouatu a titrat: „La naiba! Mi-am prins ouăle şi mor de durere", spre amuzamentul tuturor invitaţilor. Primii care au criticat vocea lui Cezar au fost britanicii de la „The Mirror".

Într-un articol din celebrul tabloid, Ann Gripper îl compară pe Cezar Ouatu cu Rylan Clark, un concurent de la „X-Factor 2012", care şi-a pus peruci blonde, s-a îmbrăcat în roşu-aprins şi a purtat pene.

„Melodia României nu e atât de rea ca interpretarea lui Rylan de anul trecut, dar e destul de aproape", scrie aceasta. „Cezar începe cântecul precum un solist surescitat dintr-un restaurant, după care se lansează într-un falsetto care ar putea crăpa pahare", continuă articolul din „The Mirror". „«It's My Life» e atât de îngrozitoare încât aş vrea să sper că ajunge în finală, dar nu cred că se va întâmpla", conchide ziarista.

7 mai - Conferinţă de presă, la Bucureşti;8 mai - Plecarea la Malmö, în Suedia;9 mai - Prima repetiţie pe scenă, fără presă;

11 mai - A doua repetiţie a lui Cezar, cu jurnalişti şi fotografi internaţionali;14 mai - Prima semifinală Eurovision, la Malmö; 15 mai - Prima şi a doua repetiţie, cu lumini şi costume, pentru a doua semifinală; 16 mai - A treia repetiţie cu lumini şi costume, a doua semifinală (unde participă şi Cezar); 18 mai - Finala Eurovision 2013.

Mai multe