Preşedintele Franţei, atacat cu sâni!

28 octombrie 2014 17:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Două militante Femen au manifestat în faţa preşedintelui francez, François Hollande. Desigur, ele au demonstrat în sânii goi, aşa cum obişnuiesc.

Preşedintele Franţei, François Hollande, şi-a păstrat calmul şi nu şi-a pierdut zâmbetul, când a fost “atacat” cu sânii goi de militantele de la Femen. Nu a spus decât: “Vă înţeleg”. Hollande tocmai se pregătea să vorbească, ieri, cu privire la decesul manifestantului Remi Fraisse, care a murit în circumstanţe neclare în timpul unei încăierări între poliţie şi cei care protestau ca şi el împotriva construirii unui baraj în sud-vestul Franţei. Fetele de la Femen veniseră să proetsteze ca urmare a condamnării uneia dintre colege pentru “exibare sexuală”. Una dintre femeile în sânii goi l-a întrebat pe liderul francez: “Acesta este un act politic sau o exhibare sexuală

? Sunt eu o bolnavă mintală?” Preşedintele i-a răspuns: “Nu sunteţi bolnavă mintală, dat nu puteţi să vă puneţi în această situaţie”. Vizibil jenat, François Hollande a continuat totuşi să zâmbească.

Mai multe