Prietena Iguanei: "Vârciu împrumută bani de la femei şi nu-i înapoiază"

4 octombrie 2010 14:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Elena Florina Preda, una dintre bunele prietene ale Dianei ŞtefănescU, alias Iguana, s-a simţit responsabilă să-l demaşte pe Liviu Vârciu în faţa naţiunii.

"S-au dus la o nuntă şi Liviu i-a cerut Dianei patru milioane de lei vechi pentru că nu-i ajungeau banii şi nu i-a mai dat înapoi. În loc să-i înapoieze, i-a jucat la poker", a declarat Flori la "Acces DIrect".

Bruneta a dezvăîluit şi motivul despărţirii dintre cei doi: "A fost invitat la Constanţa la un concurs de Miss. Un prieten l-a surprins cu o fată într-o parcare. La sfârşit s-au sărutat".

"Este un om prefăcut, duplicitar, împrumută bani de la femei şi înşeală. Vreau să ştie lumea cine este acest Liviu Vârciu", a mai spus ea.

Diana-Iguana a intervenit telefonic şi a încercat să-şi tempereze amica.

"Nu te-am delegat să faci acest gest. Te rog din inimă să încetezi să mai spui lucruri din viaţa mea pentru că mă doare foarte tare. A fost un gest imatur, nepotrivit. Poate tu ai crezut că faci bine. Eşti imatură, micuţă şi faci multe prostii, pe care le vei regreta mai târziu", i-a spus fosta iubită a lui Vârciu prietenei sale.

Exasperată de acuzaţiile brunetei, Iguana a decis să rupă amiciţia cu ea: "Nu am ce să iert la această domnişoară, pur şi simplu o exclud din viaţa mea".

Mai multe