Prigoană despre scandalul cu Bahmu: «Am aflat o groază de lucruri despre mine de la TV. Adriana n-a avut curajul să mi le spună în intimitate»

6 ianuarie 2013 15:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Silviu Prigoană a făcut destăinuiri într-un interviu la Realitatea Tv. El şi-a deschis inima şi a vorbit despre divorţul de Adriana Bahmuţeanu şi despre lucrurile care nu i-au picat tocmai bine.

Prigoană a mărturisit că nu a mai vorbit personal cu Adriana de când s-au separat. "Nu avem ce discuta. Avem avocaţi fiecare. Consider că lucrurile trebuie făcute legal, prin avocaţi", a spus omul de afaceri.

El a explicat şi cum s-a simţit după izbucnirea scandalului cu Bahmu.

"Spre surprinderea mea, am aflat o groază de lucruri despre mine după ce a plecat Adriana, de la TV. N-a avut curaj să mi le spună în intimitate, le-am auzit la diverse emisiuni de televiziune şi atunci am spus 'Stop! Am mult de lucrat încă la persoana mea.' Nici n-am ştiut că sunt atât de nenorocit până n-am aflat public ce lucruri îmi lipsesc... Pliciul nu-mi lipseşte pentru că iarna nu se foloseşte. Pe temperaturi negative nici musca nu mai dă pe la noi. E şi linişte...", a explicat Prigoană.

În momentuil în care a fost întrebat dacă o mai iubeşte pe fosta sa soţie, omul de afaceri a dat un răspuns în stilul său caracteristic.

"Există lucruri care trec. Iubirea e un lucru trecător. Şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii a introdus ca boală iubirea şi cică se vindecă în patru ani, natural", a spus el.

Prigoană nu a exclus o eventuală nouă relaţie amoroasă. "O să fie cineva la un moment dat. N-o să stau singur ca cucul şi nici Adriana n-o să stea ca cuca"

Mai multe