Prigoană o bagă la cheltuială pe Simona Gherghe. N-o să-ţi vină să crezi ce îi cere!

23 ianuarie 2013 6:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Silviu Prigoană e pus pe răzbunare, mai ales atunci când vine vorba de persoane despre care consideră că l-au jignit. Cea luată în vizor de fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu este Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces direct" de la Antena 1, căreia ştie exact ce despăgubiri îi cere.

Politicianul o aduce în faţa instanţei pe Simona Gherghe. Potrivit ziarului Ring, Prigoană îi cere acesteia o sumă modică.

"Vreau contravaloarea a două TIR-uri cu detergent de rufe, vreo două-trei calupuri de detergent de vase şi câteva conserve. Daunele se vor transforma în euro. Cum Antena 1 face bani din publicitate, vor trebui să-mi dăruiască vreo 10% din banii9 obţinuţi în zilele în care au tot discutat de mine.Ce e rău în toată judecata asta e că nu-mi rămân banii integral... trebuie să mai plătesc şi avocatul", a declarat Prigoană.

Fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu a dat-o în judecată pe Simona Gherghe în urmă cu o lună.

"O duc în judecată pentru că merită. A folosit un vocabular complex la adresa mea, «mai frumos» de atât nici nu putea vorbi. Normal că m-am supărat", a mai spus politicianul. El este nemulţumit de faptul cum a moderat Simona Gherghe emisiunile în care s-a vorbit despre divorţul lui de Bahmu.

Mai multe