Prigoană s-a despărţit de doctoriţa roşcată în vacanţa de lux?

19 aprilie 2013 4:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu s-a despărţit de medicul Ramona Cadar. Cel puţin aşa a afirmat jurnalista Mara Bănică la emisiunea "Agentul VIP", moderată de Cristi Brancu la Antena 2.

Invitată în platoul emisiunii de la Antena 2, Mara Bănică a aruncat bomba. Ea a declarat că a vorbit cu omul de afaceri Silviu Prigoană, care i-a mărturisit că el şi actuala sa iubită, doctoriţa roşcată, cu care chiar îşi făcuse planuri de nuntă şi cu care se află într-o vacanţă în străinătate, s-au despărţit.

Fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu şi Ramona Cadar ar fi decis să ia o pauză, pentru că doctoriţei roşcate nu-i place tam-tam-ul care se face în jurul relaţiei lor.

Adriana Bahmuţeanu a intrat în direct prin telefon la emisiunea lui Cristi Brancu şi şi-a spus părerea în privinţa rupturii dintre fostul ei partener de viaţă şi Ramona Cadar.

"Mi-e milă de el, îmi pare rău pentru ce i se întâmplă, are mari probleme cu inima, dare ce să-i fac_ Nu vreau decât să fie fericit, liniştit, să aibă o femeie în viaţa lui care să-l înţeleagă. Sunt lucruri trecute între noi şi nu mai pot, nu mai vreau, nu mă mai interesează, poate să spună ce vrea el", a declarat ea.

Mai multe