Prigoană şi-a făcut cadou un Maybach de 380.000 €

1 februarie 2013 16:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Familia Prigoană s-a apucat serios de cumpărături. După ce fiul cel mare, Hororius (25 de ani), şi-a achiziţionat de curând un bolid de lux, estimat la 200.000 de euro, tatăl, Silviu Prigoană, a fost surprins de fotoreporterii Click! la volanul unui Maybach 57 S nou-nouţ. Acesta costă în jur de 380.000 de euro.

Se vede treaba că afacerile familiei Prigoană merg ca pe roate! Cel puţin aşa se vede din exterior, dacă e să ne luăm după ultimele achiziţii ale lui Silviu şi Honorius Prigoană. Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe fiul cel mare al fostului soţ al Adrianei Bahmuţeanu la volanul unui Bentley. O adevărată bijuterie pe patru roţi, care costă cam 200.000 de euro.

Şi cum tatăl nu poate fi mai prejos decât fiul, Silviu Prigoană s-a cadorisit şi el cu un bolid de lux. Numai că el a ales un Maybach 57 S, al cărui preţ este estimat la 380.000 de euro. Politicianul a fost fotografiat, ieri, în timp ce îşi parca maşina în curtea casei sale din centrul Bucureştiului.

Şi poate că n-ar fi uimit pe nimeni faptul că cei doi Prigoană şi-au cumpărat maşini în valoare totală de aproape 600.000 de euro, dacă n-am fi asistat, de curând, la procesul de divoţ dintre politician şi Adriana Bahmuţeanu. În urma acestuia, cei doi băieţei ai lor, care au rămas în grija mamei, vor primi o pensie alimentară de 1.000 de euro pe lună. Suma a fost fixată pe baza declaraţiilor de venit pe care Prigoană le-a depus la dosar.

"Mă bucur pentru Honorius. Ştiu că îşi dorea o maşină bună. Ştiu şi că Prigoană şi-a luat Maybach. Ce să zic? Eu nu mai spun nimic, dar o să-l judece copiii noştri când vor creşte, că tata mergea cu Maybach şi mama cu Dacia", ne-a declarat Adriana Bahmuţeanu (38 de ani).

Mai multe