Prim-solista Operetei, Amelia Antoniu, a fost externată

10 mai 2010 16:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Prim-solista Operetei, Amelia Antoniu, a părăsit Spitalul Universitar din Capitală, după zile întregi în care a stat la Reanimare, informează Ştirile Pro TV.

Amelia Antoniu, în vârstă de 36 de ani, a fost transferată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de la Spitalul CFR 2, unde este deja ventilată artificial. Medicii îi dau din când în când un stimul la plămâni, dar aceştia nu mai răspund. 

O operaţie de cauterizare a unei răni pe colul uterin a adus-o pe Amelia Antoniu, prim-solistă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian" din Bucureşti, în stare de comă profundă.  Operaţia a fost efectuată la Spitalul CFR 2, unde se pare că a contractat o infecţie.

Alice Preda respiră fără aparate

Şi cea de-a doua pacientă aflată într-o stare similară, Alice Preda, se simte mai bine.

Ea respiră fără aparate pentru prima dată de la internarea ei în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), unde a fost adusă în stare foarte gravă după ce a intrat în şoc septic în urma unui serclaj în Spitalul CF2, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Bogdan Popescu, conform Mediafax.

Mai citeşte:Soprana Amelia Antoniu şi-a revenit din comă!La un pas de moarte din cauza unui microb luat din spitalSolista Operetei, în comă din cauza unei infecţii contractate în spital

Mai multe