Primarul Londrei a salvat o femeie în timp ce se plimba cu bicicleta

4 noiembrie 2009 17:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Producătoarea de filme de documentare Franny Armstrong a fost atacată de un grup de adolescente, în timp ce se plimba în partea de nord a Londrei, a precizat presa.

'Tocmai scriam un mesaj pe telefon, aşa că nu le-am observat pe fete, până când nu m-au împins şi m-au lipit de maşină', a povestit Armstrong în ziarul The Guardian. 'Am văzut că una dintre ele avea o bară de metal de peste un metru în mână'.

'Apoi am observat un biciclist şi m-am gândit, 'O, Doamne, ce individ uriaş', şi am ţipat 'Puteţi să mă ajutaţi, vă rog?'', mai scrie The Guardian.

'Pe urmă am zis - ' Dar ăsta este primarul Londrei' şi fetele au fugit', a mai povestit Armstrong. 'Cred că s-au gândit că o să intre în încurcătură. Una dintre fete a scăpat pe jos bara de metal, Boris a luat-o şi a fugit cu bicicleta după atacatoare'.

L-a votat pe contracandidatul primarului salvator

Boris Johnson, conservator educat la Oxford şi ales primar în 2008, a condus-o apoi pe Armstrong acasă.

Femeia a precizat că, deşi a votat pentru contracandidatul său de la Partidul Laburist, Ken Livingston, la alegerile de anul trecut, Johnson s-ar putea să fie persoana mai potrivită dacă la un moment dat eşti în pericol, pe o alee întunecată. 'El a fost cavalerul meu pe o bicicletă strălucitoare', a conchis ea.

Mai citeşte:

O mamă a mers pe jos două mii de kilometri pentru a-şi salva fiul

Un deţinut a salvat un gardian de la moarte

Mai multe