Primul bărbat din showbiz care îşi pune silicoane! Detaliile unei operaţii incredibile

11 noiembrie 2013 15:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Îşi doreşte un trup plin de muşchi, dar nu vrea să ridice un deget pentru asta. Ca să nu petreacă luni întregi la sala de fitness, stilistul vedetelor s-a gândit să apeleze direct la estetician pentru a avea pectoralii mult visaţi. 

Adrian Pescariu este un obişnuit al cabinetelor de chirurgie estetică. Cu ani în urmă şi-a făcut de mai multe ori rinoplastie, iar acum îşi doreşte pectorali artificiali.

"O să-mi pun silicon în sâni. Intervenţia va fi prin sfârc aşa că nu o să se vadă absolut nimic. Bărbaţii din cluburi în loc să le pună iubitelor silicoane ar trebui să investească în imaginea lor ", a spus Adrian Pescariu la "Poveştiri adevărate.

Stilistul se va lăsa pe mâna dr. Kasem Abu Bakr, cunoscut deja în rândul vedetelor care i-au trecut pragul.

"De mâine am să fac parte din clanul băieţilor musculoşi spun doar atat : celebru pentru sânii Nicoletei Luciu sau ai Loredanei Chivu şi a altor zeci de vedete Dr. Kasem va aduce in Romania primul implant de silicon adresat exclusiv bărbaţilor pentru un piept ca de spartan", a scris stilistul pe contul său de Facebook. 

Anul acesta, în primăvară, Pescariu şi-a făcut liposucţie la şolduri, la burtă, la bărbie şi la faţă. Totul cu 6.000 de euro, în două ore şi jumătate. Intervenţia a avut loc la clinica medicului la care apelează şi Nicoleta Luciu.

Mai multe