Primul interviu al lui Tuncay Ozturk, iubitul Andreei Marin: «Relaţia noastră are ca rădăcină felul în care vedem viaţa»

1 iulie 2013 8:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Tuncay (27 de ani) a declarat pentru Agenţia de Presă Mondenă că s-a adaptat în ţara noastră: «Mă simt ca acasă, am destul de mulţi prieteni cu care împărtăşesc pasiuni".

El a povestit şi cum a întâlnit-o pe "Zâna surprizelor".

"Am cunoscut-o ca pacienta, avand probleme serioase la coloana. O perioada destul de lunga dupa reabilitarea ei nu ne-am mai vazut, dar la inceputul acestui an ne-am reintalnit. Am avut mai mult timp sa stam de vorba si sa ne cunoastem", a spus Tuncay.

"Cand am vazut-o intrand in spital cu fetita ei, am observat-o de la distanta ca mama si trebuie sa spun ca m-a impresionat caldura acestei relatii. In familiile noastre acest sentiment este unul foarte profund, important.

Apoi, am cunoscut-o si in relatia cu pacientii romani pe care ii insotea la Acibadem sa se asigure ca vor fi bine pana la capat si am inteles ca avem acelasi mod de a vedea lucrurile si aceeasi dorinta de a ajuta oamenii, pornita din suflet. Practic, relatia noastra de astazi are ca radacina aceasta potrivire, felul in care vedem viata si rostul nostru este similar", a declarat el.

Tuncay a mai vorbit despre planurile de a se muta în România, pentru a fi alături de Andreea.

"Deja locuiesc partial si la Bucuresti, unde am inchiriat un apartament. Cum v-am spus, am pacienti romani si lucrez si voluntar intr-un proiect umanitar aici", a continuat fizioterapeutul.

Duminică, Tuncay şi Andreea Marin au fost împreună la botezul nepoatei lui Adrian Sârbu, boss-ul Pro TV.

Mai multe