Primul Moş Nicolae pentru băieţelul lui Dinu Maxer!

6 decembrie 2011 15:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Moş Nicolae a fost foarte darnic cu odraslele vedetelor, anul acesta, în ciuda crizei financiare. Printre răsfăţaţi s-a numărat şi Andreas Kristian, fiul în vârstă de nouă luni, al Deei şi al lui Dinu Maxer, care a găsit, pentru prima dată, cadouri în ghetuţe.

Deşi de abia a împlinit nouă luni, băieţelul Deei şi al lui Dinu Maxer s-a bucurat nespus când Moş Nicolae i-a umplut ghetuţele cu cadouri nenumărate.

Deea şi Dinu au colindat cât e ziua de lungă magazinele pentru a-i cumpăra fiului lor tot ce-i pofteşte inima.

Micuţul a primit un puloveraş de iarnă, maşinuţe, un ursuleţ galben de pluş, papucei în formă de căţeluş, un elicopter şi o sanie cu care va fi plimbat atunci când va cădea prima ninsoare. De cum le-a văzut, le-a înşirat pe toate pe podea şi a început să desfacă curios nevoie-mare cutiile şi să se joace cu ele.

„Este pentru prima dată când vine moşul la el. Nu ştiu dacă a înţeles el mare lucru, cert e că a fost foarte fericit când a văzut atâtea lucruri şi jucării în jurul lui. Cel mai mult îi plac elicopterele, de aceea i-am şi cumpărat unul. Se joacă cu el de dimineaţă până seara", a declarat Dinu Maxer pentru Click! Acum micuţul Andreas Kristian îl aşteaptă cu mare nerăbdare şi pe Moş Crăciun, care, fără îndoială, va fi la fel de darnic în ceea ce-l priveşte.

Şi ele s-au umplut de daruri

Andreea Spătaru i-a cumpărat fetiţei un căţeluş «vorbitor»

Andreea Spătaru împreună cu iubitul ei, Sorin Marica, au luat cu asalt magazinele cu jucării din Capitală pentru a-i cumpăra cadouri fetiţei lor, Maria Sofia (2 ani). Micuţa s-a ales cu nenumărate păpuşi şi jucării de pluş, dar şi cu foarte multe dulciuri.

„I-am luat câteva păpuşi, iepuraşi, ursuleţi de pluş şi un căţeluş vorbitor. E cu telecomandă, vorbeşte, se plimbă, are lesă, o să-l scoatem la plimbare împreună. Pe lângă jucării, am cumpărat şi dulciuri, în special ciocolată pentru că Maria e înnebunită după ea", a declarat Andreea pentru Click!

Ramona Gabor a primit dulciuri ca să se îngraşe

Sora Monicăi Gabor şi-a lustruit cizmuliţele de cu seară pentru a primi cât mai multe cadouri de la Moş Nicolae. Surpriză însă, Ramona Gabor şi-a găsit ghetele, pe care le-a primit în urmă cu două luni de la fosta doamnă Columbeanu, încărcate cu dulciuri. „Am fost cea mai cuminte! Mi-a adus multe dulciuri ca să mă îngraş", spune Ramona.

Mai citeşte:

Deea şi Dinu Maxer: «Prima noapte de dragoste a fost ziua!»

Dinu Maxer: «Vocea mea nu sună bine live»

Mai multe