Prinţesa a venit cu perna la iubitul Paleologu

28 noiembrie 2010 16:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Divorţat de ceva vreme, fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu şi-a găsit iubirea. Şi nu oriunde, ci tocmai în Danemarca.

Cucerirea sa este o prinţesă, Eleonore Christine of Schaumburg Lippe, aflată, e adevărat, mai la coada listei, printre moştenitorii tronului britanic.

Distanţa nu e o problemă când doi oameni se iubesc. Prinţesa Eleonore, iubita fostului ministru al Culturii, a aterizat sâmbătă seara la Bucureşti, unde o aştepta „prinţul" ei, deputatul Theodor Paleologu.

Paleologu s-a scotocit după doi lei să-şi ia o carte - FOTO

Şi-a întâmpinat iubita la aeroport vorbind la telefon

Nu cu o caleaşcă, ci cu Logan-ul de la Parlament, dar măcar cu şofer. Emoţionat, Paleologu a uitat să îi ofere iubitei buchetul de crizanteme pe care îl cumpărase în drum spre aeroport, însă aceasta nu a remarcat absenţa florilor căci, odată coborâtă din avionul de Copenhaga, prima ei grijă a fost să îşi aprindă o ţigară.

A numărat atent banii pentru plata parcării

Chiar dacă îşi întâmpinase prinţesa mult iubită, Paleologu nu a fost la înălţimea rangului şi a lăsat-o să îşi deschidă singură portiera la maşină. Fotoreporterii Click! au văzut că el şi-a luat revanşa în drum spre casă, ţinând-o în braţe tot drumul.

Îndrăgostiţii ajung acasă la fostul ministru

Ajunşi în faţa porţii, amorezii au intrat rapid în casă cu florile şi o sticlă de şampanie. Şoferul a adus în urma lor bagajul cel mai de preţ: perna pe care prinţesa a cărat-o cu ea de la Copenhaga la Bucureşti!

Şoferul cară în casă perna adusă de prinţesă tocmai de la Copenhaga

Politicianul i-a cumpărat Eleonorei flori ieftine

Paleologu i-a cumpărat prinţesei Eleonore şi un buchet de flori ca să o întâmpine ca la carte. Emoţia sau jena că florile arătau prea ofilite au făcut ca politicianul să abandoneze crizantemele, luate cu doar 6 lei, în maşină şi să le ia din geamul Logan-ului abia acasă.

Dacă de flori s-o fi jenat, ex-ministrul a mai făcut un gest „ne-princiar" - şi-a lăsat iubita să îşi deschidă singură portiera.

Mai multe