Prinţesa Beatrice de York caută loc de muncă

30 mai 2014 22:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi este a cincea în lista pretendenţilor la tronul bunicii sale, Elizabeth II a Marii Britanii, prinţesa, care a absolvit Goldsmith College, îşi caută un serviciu.

Unul din patru tineri britanici care au terminat facultatea anul trecut este în continuare şomer, potrivit oficiului de statistică din Regatul Unit. Este şi cazul prinţesei Beatrice, fiica ducelui de York şi verişoara prinţului William.

Deşi apartenenţa la familia regală i-ar putea deschide numeroase uşi, pentru mulţi patroni acesta este, dimpotrivă, un motiv de a o refuza pe tânăra în vârstă de 23 de ani, deoarece un angajat cu sânge albastru ar atrage după sine atenţia tabloidelor.

Prinţesa Beatrice ar prefera un job fie în lumea modei, fie în cea a artelor. "Ducele şi ducesa de York o vor susţine. Aidoma multor absolvenţi colegi de generaţie, ea este hotărâtă să obţină un loc de muncă", a afirmat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, citat de Daily Mail.

Ca membru al familiei regale, prinţesa va fi în continuare obligată să participe la ceremonii, chiar şi după ce se va angaja. De asemenea, va continua să se ocupe de proiecte caritabile, precum cel de a-i susţine pe cei afectaţi de dislexie, ea însăşi numărându-se printre aceştia.

Mai multe