Prinţesa Brianna Caradja, despre arest: «Ghemuită cu capul între genunchi vorbeam cu presa ca să se ştie de noi»

9 martie 2012 7:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Briana Caradja a povestit despre experienţa neplăcută pe care a trăit-o în urmă cu câteba zile. Ea a fost săltată de jandarmi, după ce a protestat în fața Ministerului Economiei.

Prințesa Caradja a luat parte la un miting împotriva exploatării gazelor de şist. Iar pentru că nu avea autorizaţie să protesteze, a fost luată de către jhandarmi şi dusă la secţie.

"Ne-am adunat într-un loc pașnic, în fața Ministerului Economiei. Nu deranjam pe nimeni, nu blocam circulația sau pietonii. Au apărut băietii și ne-au săltat. În momentul în care am părăsit primul arest ne-am întors acolo pentru a dovedi că nu ne este frică.

Ne-am întors acolo pentru a mai sta 10-15 minute. N-a durat 5 minute, au apărut din nou jandarmii și ne-au luat în dubă. Altă secție de poliție, alt loc. Ne-am întors și ne-au săltat și a treia oară. Am fost duși la 3 secții de poliție diferite", a povestit prințesa, la Zeus TV.

Brianna a spus că toată întâmplarea a avut loc între orele 13:00 și 22:00, iar la ora 17:00 a fost băgată în dubă şi dusă la secţie de jandarmi.

" Oameni îi tineau de vorba pe jandarmi, iar eu ghemuita cu capul intre genunci vorbeam cu presa ca sa se stie de noi", a completat ea.

Mai multe