«Procesomana» Oana Zăvoranu, din rău în mai rău!

24 mai 2014 18:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Mai ceva ca-n telenovele! Aşa “rulează” viaţa Oanei Zăvoranu (40 de ani). Dacă-n seriale finalurile sunt fericite, declinul vedetei pare să nu se mai termine. După divorţul de Pepe (35 de ani), bruneta a ajuns o clientă fidelă a tribunalelor, o obişnuită a secţiilor de poliţie şi a fost în litigiu cu cei mai importanţi oameni din viaţa ei, mama şi fostul soţ.

Sunt de notorietate procesele pe care Oana Zăvoranu i le-a intentat celei care i-a dat viaţă, precum şi bălăcărerile televizate la care luau parte regulat. Bătaia pe avere le-a făcut pe cele două să-şi arunce vorbe grele. "Mama este o infractoare şi o escroacă", "Mi-e silă de mama", "Mama s-ar bucura dacă m-ar vedea moartă", sunt doar câteva dintre replicile pe care Oana i le adresa Marioarei Zăvoranu.

Bruneta i-a intentat celei care a obligat-o să-i cedeze averea cu 14 ani în urmă proces penal pentru fals, uz de fals, abuz de încredere şi înşelăciune. Mai exact, cele două s-au războit pentru fabuloasa sumă de 50 de milioane de euro, moştenită de Oana de la taţii ei. Când nimeni nu mai credea, inevitabilul s-a produs. După divorţul de Pepe, cele două s-au împăcat, iar Oana a renunţat la procese. Ce-i drept, cadourile şi banii de buzunar daţi fiicei au grăbit reconcilierea.

Declinul Oanei a început imediar după divorţul de cel alături de care a convieţuit 8 ani. Bomba a explodat când Pepe a aflat că Oana mai dormea şi-n aşternuturile altuia, mai exact cele ale lui Tudor Ionescu, poreclit "Tudy". Deşi toată ţara a aflat de adulterul ei, Oana n-a băgat capul în pământ de ruşine ca struţul, ci l-a jignit pe cântăreţ în repetate rânduri.

Mai mult, când a părăsit căminul conjugal a avut grijă să ia cu ea până şi tapetul şi bateriile de la baie. Artistul a dat-o în judecată pe fosta lui soţie pentru că i-a distrus complet apartamentul şi i-a furat banii din seif.

Pepe i-a mai intentat brunetei un proces în martie 2011 şi a solicitat despăgubiri de 100.000 de lei  pentru declaraţiile defăimătoare la adresa sa, asta după ce Oana l-a făcut "ţigan"şi "homosexual". Instanţa i-a dat câştig de cauză cântăreţului şi a obligat-o pe Oana să-i plătească 10.000 de lei. Între timp, Pepe se bucură de o ascensiune fulminantă în televiziune, câştigă bani pe bandă rulandă şi se pregăteşte de nuntă cu Raluca, cea care i-a dăruit deja o fetiţă.

Ghinionul s-a ţinut scai de vedetă, iar impasul în care s-a aflat după divorţ a făcut-o să fie  victimă sigură pentru vrăjitoare. Vedeta le-a donat în 2011 două case, un Porsche în valoare de 100.000 de euro şi le-a virat mii de euro în conturi vrăjitoarelor Melissa şi Vanessa.

După doi ani de procese, Oana a vrut să-şi încheie socotelile cu cele care au uşurat-o de o sumă uriaşă de bani şi sunt acuzate acum de înşelăciune. Dacă iniţial a dat senzaţia că ar accepta o înţelegere amiabilă, vedeta s-a răzgândit recent şi le vrea pe cele două la puşcărie, cerându-le daune de aproape un million de euro. În procesul intentat de Zăvoranu a mai căzut un cap.

Procurorul care a instrumentat "dosarul vrăjitoarelor", Max Bălăşescu, a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce a fost prins în timp ce primea mită de la rudele vrăjitoarelor arestate. El ar fi cerut 300.000 de euro pentru a-i face scăpaţi pe cei care au şantajat-o pe Oana Zăvoranu.

Limba ascuţită şi temperamentul vulcanic i-au adus numai probleme în viaţa de cuplu. După ce "Tudy" s-a făcut nevăzut, vedeta s-a cuplat cu un tinerel. Oana şi Răzvan Dumitrescu (28 de ani) au fost împreună aproape 3 ani, iar certurile dintre ei erau la ordinea zilei. Mai mult, în aprilie 2013 Oana a ajuns la spital în stare de inconştienţă după ce-ar fi încercat să se sinucidă, înghiţind un pumn de pastile.

A trecut peste acest episod, iar după despărţirea de Răzvan, bruneta s-a cuplat în februarie cu un israelian.

La nici două luni de relaţie a apărut şi primul scandal. Gelos, israelianul Tomer s-a aprins după ce ar fi aflat că Zăvo e curtată de fotbalistul Cătălin Ţîră. Tomer a încercat să-i fure maşina Oanei şi a ameninţat că se va sinucide. Scandalul s-a terminat la poliţie, dar Oana nu a depus plângere împotriva iubitului.

Joi seara, Oana Zăvoranu a fost săltată de poliţişti şi dusă la Poliţie, fiind audiată  sub acuzaţia de şantaj. Ea i-ar fi cerut chirurgului estetician Marek Vâlcu 10.000 de euro, ameninţându-l că, dacă nu îi primeşte, o să spună presei că i-a greşit operaţia la silicoane. Medicul a operat-o de cinci ori până acum, ultima dată acum 3 ani.

Acesta a sesizat poliţia şi a organizat un flagrant. După ce a primit banii, Zăvo a plecat cu maşina spre casă, însă a fost oprită în trafic şi dusă la secţie. A fost audiată circa patru ore, după care lăsată să plece, fiind acum cercetată în stare de libertate.

Zăvo nu-şi mai poate imagina viaţa fără silicoane şi până acum a încercat toate mărimile. Prima dată şi-a pus implanturi în 2005, la medicul Marek. Unele generoase. Apoi a vrut mai mici. În 2008 s-a decis să renunţe de tot la silicoane, dar nu a ţinut-o mult şi s-a operat din nou. În total, a încercat 7 perechi de silioane, ultima operaţie având-o în luna aprilie a acestui an.

Mai multe