Procesul dintre Bahmu şi Honorius l-a supărat pe Prigoană? «A încercat să o oprească»

5 noiembrie 2013 14:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Adriana Bahmuţeanu se judecă cu Honorious Prigoană şi îi cere acestuia 200.000 de euro după ce fiul lui Prigoană a concediat-o anul trecut.

Prietena cea mai bună a lui Bahmu, Camelia Enciu, a recunoscut că Prigoană a încercat să o convingă să renunţe la proces, dar Adriana nu vrea nici în ruptul capului. Cu toate acestea, conflictul nu le-a afectat relaţia.

"Nu pot să spun că îi place, a încercat să o oprească. Aş minţi să spun că nu afectează în niciun fel. E o întrebare care lor nu se potriveşte, dar ei sunt ok, asta e important", a explicat Camelia pentru "Poveştiri adevărate". 

Camelia a mai adăugat că nici între Adriana şi Honorius nu există tensiuni propriu-zise: "Sunt civilizaţi, sunt ok, nu sunt ca mamă şi fiu, nu au fost niciodată, diferenţa e prea mică. Doar ce ţine de acest proces mai au, cred că ei nici nu au discutat despre asta".

Oricum, femeia a subliniat că oricum problemele Adrianei sunt cu firma la care era angajată, nu cu fiull soţului ei: "Ea se judecă cu firma, nu cu Honorius.  Şi eu i-am zis că nu ştiu dacă aş mai face asta. Probabil vrea să pună puţin la adăpost. Cred că şi-a pierdut încrederea şi vrea să aibă bani puşi deoparte"

Mai multe