Psihologii despre Alexandra Stan: «O victimă e o persoană care crede ca nu mai are demnitate, ceea ce a păţit şi Alexandra»

18 iunie 2013 14:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitată la emisiunea "Drept la ţintă", psihologul Veronica Cara a vorbit despre starea actuală a Alexandrei şi a spus că, în general, o victimă o să fie nu numai agrsată fizic, ci şi psihic, ceea ce a păţit şi Alexandra. În această situaţie, e normal ca artista să îi caute scuze lui Marcel Prodan şi să spună că îl iartă.

"Îmi pare coerentă cu ceea ce se întâmplă, în registrul dramei prin care trece. Un abuzator nu acţionează unilateral. Un violator are grija să îi spună victimei şi că e un nimic. O victimă e o persoană care crede ca nu mai are demnitate, ceea ce a păţit şi Alexandra. Ea se justifică în faţa fanilor, deşi nu e nevoie", a declarat Veronica Cara.

"Îl umanizează pentru a nu îi mai fi teamă de el. Nu e în regulă, bineînţeles, e un lanţ vicios", a completat psihilogul.

Mai mult, Veronica Cara insistă că Alexandra trebuie să conştientizeze că el e cel vinovat: "În primul rând, trebuie să accepte că nu are nicio vină".

Mai multe