Psihologul vedetelor:«Andreea Marin nu are încredere în Bănică jr»

29 iunie 2012 4:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Andrea Marin Bănică a şocat audienţa marţi seara, când a urcat pe scenă, în cadrul Premiilor VIP, pentru a-şi ridica "Premiul pentru Eleganţă". Vedeta tv a înfruntat-o în public pe Adriana Nicolae, femeia despre care presa a speculat că i-ar fi făcut un copil lui Ştefan Bănică jr.

Potrivit lui Ilie Marinescu, psihologul vedetelor, această atitudine trădează lipsa încrederii în cuplu Andrea Marin Bănică-Ştefan Bănică jr.„Faptul că acest incident a avut loc în public e o greşeală de abordare. Lucrurile intime nu se discută de faţă cu toată lumea, mai ales când nu ai siguranţa că respectivele informaţii sunt reale. Dacă a făcut asta, Andreea a vrut să demonstreze că ceea ce spune Adriana e ireal şi să-şi confirme că Bănică jr îi e fidel. Pe de altă parte, a fost un gen de defulare a multor frustrări pe care probabil le-a acumulat de-a lungul timpului ca urmare a situaţiilor neplăcute pe care presa le-a scos în evidenţă vizavi de Bănică jr, cu relaţii sau cu diverse situaţii din spectacole", a declarat, pentru ziarul Ring, specialistul Ilie Marinescu.

„Andreea e vulnerabilă la o situaţie imprevizibilă în cuplu, pe care îi este greu să o gestioneze în intimitate, şi atunci, pentru a-şi asigura ascendentul în faţa partenerului, a avut această ieşire în public. Probabil a vrut să-şi confirme încrederea pe care nu o are în Ştefan Bănică. Andreea doar frizează încrederea în el. Dacă între ei exista încredere, ea nu apela la un asemenea gest public", explică Marinescu.

Mai multe