Pui cu smântână - Daniela Butnaru

22 martie 2011 17:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Se spală pulpele şi se taie-n două şi se aşează pe un şervet pentru a absorbi apa, ceapa se curăţă, se taie şi se undeşte în puţin ulei apoi se pun pulpele şi se lasă la înăbuşit.

După ce s-au înăbuşit se adaugă puţină apă să fiarbă la foc mic. Când apa a scăzut iar pulpele sunt fierte se adaugă smântâna care a fost bătută bine cu o lingură, cu făina.

Se lasă să dea câteva clocote apoi se sărează după gust şi se închide focul presărând mărarul. Se lasă să se odihnească 20 de minute, apoi se serveşte cu mămăliguţă.

Poftă bună!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe