Puya i-a înjurat pe toţi intruşii de la cununia civilă a lui, inclusiv pe ziarişti

17 septembrie 2011 15:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Dragoş Gărdescu, aşa cum este trecut cântăreţul Puya în buletin, a făcut astăzi cununia civilă la Primăria Sectorului 3. Şi-a oficializat relaţia cu Melinda după ani buni de relaţie din care a rezultat şi o fetiţă. Urmează ca ceremonia de la biserică şi petrecerea să aibă loc duminică în comuna Belciugatele. Evenimentul se va petrece într-un cort.

Artistul nu a fost prea încântat de oamenii care s-au strâns la cununia civilă, vărsându-şi nervii pe televiziunile şi fotoreporterii ce s-au strâns la Starea Civilă a Sectorului 3.

Limbajul folosit de el a fost unul plin de trivialităţi, mai mult acesta apelând şi bruscări împărţite în stânga şi-n dreapta. Şi rudele lui Puya, unchiul şi fratele lui, s-au ocupat de brutalităţi, confor Adpm.

Puya s-a prezentat în blugi şi tricou la acest eveniment special din viaţa unui om. Şi proaspăta lui soţie a lăsat la o parte eleganţa alegând nişte pantaloni scurţi şi o bluză neagră.

Evenimentul a durat 5 minute, s-au făcut poze, iar Puya s-a îndreptat spre maşină uitând de nevastă. Şi-a continuat războiul cu presa.

„Lăsaţi-mă în pace, nu sunteţi invitaţi. Nu vreau sa îmi fac publică căsătoria. Voi aveţi o mizerie de televiziune, de ziare şi de scandal", au fost cuvintele lui.

Ceremonia religioasă se va desfăşura mâine în comuna Belciugatele, pe malul lacului, iar petrecerea se va ţine într-un cort.

Se vor servi berbecuţi la proţap şi purceluşi la gratar, conform emisiunii „Drept la ţintă", de ieri, de la Kanal D. Vor cânta Smiley, Delia şi Connect-R, dar şi o trupă de lăutari.

Mai multe