Radu Banciu, despre divorţul Marin-Bănică: «Nu înțeleg de ce a luat-o de nevastă, cum a reușit și asta să-l păcălească»

11 ianuarie 2013 10:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Radu Banciu a vorbit în emisiunea sa de la B1 despre divorţul dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică.

El a declarat că nu înţelege în primul rând de ce a ales Ştefan Bănică să se însoare cu Andreea marin şi a dat câteva argumente în susţinerea teoriei sale, potrivit căreia cântăreţul nu avea nevoie de "Zână" în viaţa lui.

"Frumoși, dar s-a terminat. A venit și momentul despărțirii. Se vor iubit mai mult decât până acum. Ce țânțar i-o fi pișcat pe amândoi? S-au acumulat multe, iată că până la urmă toate bârfele astea prezentate s-au dovedit reale.

Pentru ea această căsnicie era firească în mersul lucrurilor, își dorea un copil, un soț cunoscut să-i aducă imagine și găsesc firesc acest pas.

Pentru Ștefan nu am înțeles niciodată ce i-a trebuit încă o femeie de același tip. Tot pretențioasă, tot periculoasă, tot pe muchie de cuțit așa cum a avut-o și pe Mihaela Țiganu (numele de fată al Mihaelei Rădulescu - n.r.).

Nu înțeleg de ce a luat-o de nevastă, cum a reușit și asta să îl păcălească mai ales că el nu avea nevoie de așa ceva. Copil avea, cunoscut era, cariera lui nu se baza pe astfel de o astfel de relație... . Iată că are și Ștefan slăbiciuni pe care nu i le bănuiam și plătește pentru asta, pentru că un divorț de genul ăsta nu se termină atât de simplu, în ciuda discreției pe care o invocă.

Nimic nu mi se pare mai revoltător și abject decât să te desparți într-o indiferență de genul ăsta. Și o ceartă dacă e meritată și corectă e mai bună decât o declarație de o nulitate absolută. Nu te poți despărți de un om cu care ai un copil cu zâmbetul pe buze, spunând că de acum o să vă iubiți mai mult. Sigur că au fost divergențe de alte naturi"

Mai multe