Radu Mazăre foloseşte fond de ten pentru negrese

9 mai 2013 15:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Ca un adevărat reprezentant al litoralului românesc, primarul Constanţei este, bineînţeles, foarte bronzat. Îi e mai greu la evenimente mondene, când trebuie să pozeze şi să filmeze, pentru că atunci trebuie să i se aplice un machiaj adecvat.

La 1 mai, când s-a lansat imnul staţiunii Mamaia, dar şi cu o zi înainte, când s-a filmat videoclipul melodiei, alături de Loredana, Mazăre a apărut bronzat, la bustul gol, cu un costum „sexy" de salvamar. De fiecare data a trebuit să apară machiat, pentru a da bine în faţa camerelor de filmat.

„Ce fond de ten să-mi aplicaţi, că eu sunt bronzat, nu există o nuanţă atât de închisă", a comentat excentricul primar la început. Ei bine, s-a găsit o soluţie. Make-up artistul oficial al evenimentului, Florina Mărcuţă, a povestit pentru Click! că a trebuit să folosească fond de ten pentru negrese.

„Am aplicat fondul de ten pe faţă, gât şi piept pentru a-i uniformiza culoarea pielii. Era mai alb pe gat sau în jurul ochilor, de la purtatul ochelarilor de soare. Mi-a povestit ulterior că n-a ştiut să se demacheze şi s-a chinuit cu nişte şerveţele umede obişnuite", a mărturisit Florina Mărcuţă, reprezentanta şcolii de machiaj Cotimanis Show, cea care îl machiază de fiecare dată pe Radu Mazăre.

Mai multe