Răduleasca cere 5.000 € pe o oră de prezentare

24 mai 2012 17:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a revenit în forţă pe sticlă duminica trecută, chiar la postul fostului soţ Elan Schwartzenberg, Realitatea TV. Ofertele au început să curgă lanţ din partea organizatorilor de evenimente, însă puţini şi-o mai pot permite acum pe divă, care cere un onorariu de 5.000 de euro pe oră.

Click! a aflat că vedeta de la Realitatea Tv cere în acest moment un onorariu exorbitant, de 5.000 de euro pe oră (adică 22.500 de lei) pentru a prezenta un eveniment.

Diva face o selecţie drastică şi, cu cât evenimentul este mai monden, ea pretinde un tarif mai mare. Recent, ea a primit oferta de a fi amfitrioana unui concurs de miss, ce se va desfăşura în septembrie la Sala Palatului.

Organizatorii au rămas fără cuvinte când diva i-a înştiinţat, printr-un reprezentant al ei, că doreşte nu mai puţin de 20.000 de euro, concursul întinzându-se pe perioada a patru ore.

„Am vrut-o neapărat pe Mihaela Rădulescu să prezinte acest concurs. Din păcate, onorariul pretins este peste bugetul nostru, aşa că ne vom reorienta spre o altă vedetă cunoscută, care nu cere atât de mulţi bani", a declarat unul dintre organizatorii evenimentului, care a dorit însă să-şi păstreze anonimatul.

Mai multe