Răduleasca, certată de fani că şi-a operat nasul

8 iunie 2014 17:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Apariţia de joi a Mihaelei Rădulescu (44 de ani) la emisiunea tv a iubitului ei, Dani Oţil, i-a şocat pe fani. Aceştia au observat că vedeta şi-a operat nasul şi au taxat-o imediat.

„Ce s-a întâmplat? Nu e înfăţişarea pe care o ştiam! Astăzi, am văzut o persoană diferită. Însă, fiecare e liber să aleagă să arate după bunul plac", i-a scris Mihaelei, pe pagina de Facebook, o admiratoare. O altă prietenă virtuală i-a spus: „Eşti frumoasă, dar să ştii că se văd «micile» intervenţii la nivelul feţei! Începeţi să semănaţi toate între voi, graţie doctorului Constantin". În fine, într-un alt comentariu, Mihaela e întrebată „De ce? Nu era nevoie absolut deloc să intervii! Să nu mai repeţi experienţa! E prea mult!".

Deşi vedeta a răspuns la anumite cometarii legate de apariţia ei la tv, a evitat complet apropourile legate de noua ei înfăţişare. De altfel, Mihaela a ignorat complet întrebările puse de Click!, săptămâna trecută, când v-am prezentat inclusiv opinia unui chirurg estetician despre operaţia de micşorare a nasului şi despre injectările în pomeţi.

FOTO Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil şi-au făcut declaraţii de dragoste în direct: «Te iubesc!»

FOTO Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, săltat de poliţişti

FOTO Mihaela Rădulescu şi-a schimbat total look-ul. Cum arată

Mai multe