Raicu, fără oglinzi la BMW

9 iulie 2010 18:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Trece pe culoarea roşie a semaforului, nu respect semnele de circulaţie, iar mai nou, circulă fără oglinzile retrovizoare. Hoţii i-au furat Andreei oglinzile de la maşina marca BMW seria 3, paguba ridicându-se la 200 de euro.

În ultimul an, maşina Andreei Raicu a fost prădată de două ori de hoţi. O dată în februarie 2009, atunci când automobulul BMW X3, în valoare de 35.000 €, a fost spart de doi indivizi care au încercat să îi fure maşina.

Vezi şi:Andreea Raicu şi-a părăsit iubitul fiindcă nu o făcea fericită - VIDEO

Atunci, hoţii s-au speriat atunci când a pornit alarma maşinii şi au luat-o la fugă. Al doilea incident a avut loc chiar săptămâna trecută, atunci când vedeta TV şi-a găsit bijuteria pe patru roţi avariată, fără oglinzi retrovizoare.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Andreea circulând fără oglinzi, semn că nu a avut timp să îşi achiziţioneze altele. Dacă va fi prinsă de poliţia rutieră, apetisanta brunetă riscă să rămână fără talonul maşinii, dar şi să primească o amendă de câteva milioane de lei vechi.

Pentru a înlocui oglinzile retrovizoare, Raicu va trebui să scoată din buzunar peste 200 €.

Vedeta de la Prima TV riscă să i se ridice talonul maşinii, pentru că a ieşit cu BMW-ul în trafic fără oglinzile retrovizoare

Mai multe