Raluca Lăzăruţ: «Bebe mi-a luminat viaţa»

9 octombrie 2010 13:56   Actualitate
Ultima actualizare:

După mai multe relaţii îndelung dezbătute de presa de scandal, prezentatoarea emisiunii Super Bingo Metropolis şi-a găsit liniştea alături de doctorul Tiberiu Irimia.

Raluca Lăzăruţ a dezvăluit pentru revista „OK!" detalii despre relaţia ei.

Emisiunea pe care ardeleanca Raluca Lăzăruţ (27) o prezintă alături de Escu la Antena 1 a împlinit un an şi se află în topul celor mai urmărite din grila postului din Băneasa.

Citeşte şi:

Raluca Lăzăruţ: «Nu m-am îndrăgostit la prima vedere»

Însă nu acesta e motivul pentru care, de dimineaţa până seara, este toată numai un zâmbet. În sfârşit şi-a întâlnit jumătatea şi se pregăteşte să se mute în prima ei casă. Singurul lucru care-i lipseşte fostului iepuraş „Playboy" în acest moment este un copil.

Dar nu se grăbeşte în această privinţă: şi-a dat un termen de cinci ani pentru a deveni mămică.

OK!: De când te iubeşti cu Tiberiu?

Raluca Lăzăruţ: Bebe, aşa cum îi spun eu, este cel care mi-a luminat viaţa în ultima jumătate de an.

Raluca şi Tiberiu sunt împreună de o jumătate de an

Cum v-aţi cunoscut?

Într-o zi friguroasă şi nu a fost dragoste la prima vedere, nu cred în ea. În schimb, cred în chimie şi între Bebe şi mine a fost chimie.

Ce-ţi place la el?

Tot. Îmi place că e tandru fără să fie sufocant, că mă face să mă simt în siguranţă fără să mă îngrădească, faptul că ştie să asculte şi să se facă ascultat, că-mi smulge hohote de râs cu atâta uşurinţă. Si pentru că e bebe.

Vă gândiţi la ceva mai serios?

Suntem trup şi suflet la modul cel mai sincer, cel mai propriu şi cel mai deschis al cuvântului. Mai serios de-atât n-am putea îndura.

Unde te vezi peste cinci ani?

Cu o fetiţă de doi anişori şi cu gândul să fac şi un băieţel, într-o casă cu o grădină imensă, cu leagăne şi cu pomi fructiferi, iubindu-l pe tatăl fetiţei mai mult ca oricând, într-o societate ieşită de mult din criza financiară.

Cât de schimbată eşti faţă de persoana care a părăsit casa „Big Brother"?

Foarte schimbată, deşi mi-am păstrat toţi prietenii pe care-i aveam înainte să intru în casă.

Nu mi-am schimbat principiile după care mă ghidez în viaţă şi sunt la fel de veselă. M-am schimbat mult din punct de vedere fizic şi-mi place să cred că am evoluat mult din punct de vedere intelectual. S

unt poate un pic mai selectivă decât eram la 20 de ani şi mi s-au schimbat priorităţile. În rest, am rămas aceeaşi Ralucuţa, cel puţin aşa-mi spun toţi cunoscuţii.

Mai multe