Raluca Lăzăruţ: «Nu m-am îndrăgostit la prima vedere»

8 octombrie 2010 10:24   Actualitate
Ultima actualizare:

După mai multe relaţii care au făcut deliciul presei, prezentatoarea emisiunii „SuperBingo Metropolis" şi-a găsit liniştea alături de doctorul Tiberiu Irimia.

Emisiunea pe care ardeleanca Raluca Lăzăruţ (27) o prezintă alături de Escu la Antena 1 a îm­plinit un an şi se află în topul celor mai urmărite producţii din grila postului din Băneasa. Însă nu acesta e motivul pentru care, de di­mineaţa până seara, este toată numai un zâmbet. Şi-a întâlnit jumătatea şi se pregăteşte să se mute în prima ei casă. Singu­rul lucru care-i lipseşte în acest moment este un copil. Dar nu se grăbeşte: şi-a dat un termen de trei ani pentru a deveni mămică.

De când te iubeşti cu Tiberiu?

Bebe, aşa cum îi spun eu, este cel care mi-a lumi­nat viaţa în ultimele şase luni.

Cum v-aţi cunoscut?

Într-o zi friguroasă. Şi nu m-am îndrăgostit la prima vedere, nu cred în asta. Dar cred în chimie şi asta am avut din plin.

Ce-ţi place la el?

Tot. Îmi place că e tandru fără să fie sufocant, că mă face să mă simt în siguranţă fără să mă în­grădească, că ştie să asculte şi să se facă ascultat, că-mi smulge ho­hote de râs cu atâta uşurinţă. Si pentru că e Bebe.

Vă gândiţi la ceva mai serios?

Suntem trup şi suflet la modul cel mai sincer şi mai autentic cu putinţă. Mai serios de-atât n-am putea îndura.

Unde te vezi peste cinci ani?

Cu o fetiţă de doi anişori şi cu gândul să fac şi un băieţel, într-o casă cu o grădină imensă, cu lea­găne şi cu pomi fructiferi, iubin­du-l pe tatăl fetiţei mai mult ca oricând, într-o soci­etate ieşită din criza financiară.

Citeşte continuarea interviului în revista OK!

Mai multe