Raluca Moianu a fost cucerită de soţ cu o privire: «M-am pierdut în ochii lui de un albastru intens»

15 martie 2012 6:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii "Găseşte-mi familia" s-a îndrăgostit de soţul ei la prima vedere.

Raluca este căsătorită şi are o fetiţă pe nume Mara, alături de care încearcă să petreacă cât mai mult timp posibil. În aceeaşi măsură, prezentatoarea TV încearcă să-şi vadă cât mai des părinţii, de care este foarte ataşată.

Statutul de mămică i se potriveşte Ralucăi ca o mănuşă, motiv pentru care şi-ar dori să adopte un copil. Birocraţia românească îi dă însă mari bătăi de cap, astfel că pentru moment a abandonat această idee. “Acum nu mă gândesc la asta. A fost o perioadă, dar procedurile sunt atât de dificile încât pot descuraja şi pe cineva care nu are copii şi îşi doreşte foarte mult”, a dezvăluit prezentatoarea.

Cât despre căsnicia care pare să meargă ca pe roate, Raluca este de părere că nu există un secret al longevităţii unui mariaj.

“M-am pierdut în ochii lui de un albastru intens şi m-a păstrat purtându-se foarte frumos cu mine de-a lungul anilor. Nu cred că există un secret, e doar o căsnicie bazată pe prietenie şi pe iubire. Trebuie să ştii să dozezi lucrurile. Suntem născuţi în aceeaşi zodie, dar suntem destul de diferiţi. El e vulcanic, eu sunt liniştită”, a mai declarat Raluca Moianu pentru ziarul Ring.

Mai multe