Raluca Ogică: «Nu pot trăi fără dulciuri»

23 ianuarie 2010 16:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Nu ştie să gătească mai nimic, în schimb, se declară a fi o mare degustătoare a tot ceea ce înseamnă dulce. Raluca Ogică, fiica faimosului „loterist" Stelian Ogică şi asistentă a lui Mădălin Ionescu, a încercat, totuşi, să prepare desertul ei preferat: ştrudel cu mere.

Citeşte şi

Raluca Ogică: «Nu îmi place să vorbesc despre tata»

Click! i-a schimbat look-ul Ralucăi Ogică

Raluca Ogică: primul sărut, la 14 ani

Regimul alimentar al Ralucăi nu este unul tocmai "ca la carte". Este dependentă de dulciuri, îi plac mâncărurile picante şi, de cele mai multe ori, mănâncă seara. S-a şi îngrăşat vreo 8 kilograme, dar nu contează. Încă e "în grafic".

"Mănânc mult seara, nu mă pot abţine de la dulciuri şi, în ultima perioadă, nu prea am avut timp nici de sport", explică fata lui Ogică. Chiar dacă este top-model, niciodată nu şi-a numărat caloriile din farfurie.

"Îmi place mâncarea cât mai picantă şi cea de la fast-food. Nu mă abţin niciodată de la vreun fel de mâncare, iar în ultima perioadă mănânc numai noaptea", spune Raluca.

Fructele de mare, pizza şi sărmăluţele în foi de viţă sunt preferatele ei. Dar parcă nimic nu se compară cu desertul.

Nu trece zi fără să mănânce îngheţată sau ciocolată. În ceea ce priveşte gătitul, nu este expertă. "Am încercat odată să îmi fac clătite, însă a ieşit mai mult omletă. Ce pot spune: nu sunt făcută pentru a sta în bucătărie", recunoaşte Raluca.

Cu toate acestea, a acceptat provocarea Click! de a pregăti reţeta ei preferată: ştrudel cu mere. S-a documentat înainte şi, cu oarecare sfială, a intrat în bucătăria Adevărul Holding. Bucătarii noştri i-au dat o mână de ajutor, aşa că, până la urmă, ştrudelul a ieşit mai mult decât "onorabil".

Ştrudel cu mere

Ingrediente: un pachet foitaj sau aluat făcut în casă, 4 - 5 mere, 100 -150 g zahăr tos, scorţişoară, zahăr vanilat, 2-3 linguri pesmet, un ou

Mod de preparare: se rad merele şi se pun la călit cu zahărul până scade zeama, apoi se pune pesmet şi mirodenii. Compoziţia se pune pe foaia de foitaj şi se rulează, se unge cu gălbenuş şi se dă la cuptor.

Mai multe