Raluca Petrică: «Îmi pare rău că Gabi Balint a făcut parte din viaţa mea»

20 septembrie 2010 14:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Citeşte şi:

«Muncesc şi gravidă, că nu am sponsor!»

Fosta iubită a lui Balint e curajoasă: vrea să nască natural!

Cătălina Balint: «Gabi e bărbat de mare clasă»

Gabi Balint s-a distrat cu puştoaica lui în America!

Raluca Petrică se plânge că Gabi Balint nu s-a interesat deloc de soarta micuţei Andreea care va veni pe lume la sfârşitul lunii octombrie sau începutul lui noiembrie.

"Nu m-a sunat niciodată de când am decis ca fiecare să meargă pe drumul lui. Am crezut că este un altfel de om şi mi-a dovedit că nu e aşa. Îmi pare rău că a făcut parte din viaţa mea, însă mă bucur pentru fetiţă", a declarat ea la "Acces Direct".

Pentru că nu are cine s-o întreţină, bruneta este nevoită să predea cursuri de dans până la sfârşitul sarcinii.

"Obosesc mai mult, nu pot să fac cu aceeaşi energie. O să merg la cursuri cât o să pot. Sunt atâtea femei care au parte de o sarcină uşoară, care lucrează până în ultima lună. Nu m-am îmgrăşat deoarece am avut activitate", a mai spus ea.

Însărcinată în opt luni, coregrafa nu se aşteaptă la nicun ajutor din partea lui Gabi Balint căci va apela la sora şi mama sa, însă nu-i va interzice acestuia să-şi cunoască copilul.

"Chiar dacă am fost acuzată că am făcut acest copil fără voia lui Gabi, l-am făcut cu voia lui Dumnezeu. Dacă va dori s-o cunoască, n-o să-i refuz acest drept. O să-i vorbesc frumos despre tatăl ei", a încheiat Raluca.

Mai multe