Raluca Zenga, disperată după soţul ei celebru

24 ianuarie 2012 6:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul portar al echipei Inter nu-şi mai încape în piele de fericire, soţia sa urmănd să nască un băieţel în luna martie. Walter Zenga şi soţia sa Raluca mai au împreună o fetiţă de doi ani pe nume Samira. Sportivul mai ai are însă trei băieţi din primele două căsătorii: Jacopo (25 de ani), Nicolo (21 de ani) si Andrea (18 ani).

«Bineinteles ca voi naste in Dubai, unde traim de peste un an. Samira s-a nascut in Sicilia, la Palermo, iar fratiorul ei va fi "arab", nascut in Emiratele Arabe Unite. Doamne fereste cu cezariana, sper sa nu ajung la bisturiu - pe fetita mea am adus-o pe lume pe cale naturala si ma rog la Dumnezeu sa am parte de o nastere usoara si cu fratiorul ei!

Cred ca am fost foarte norocoasa sa imi intalnesc sotul la doar 21 de ani, totul a fost atat de spontan, natural si simplu, o iubire care si-a urmat un curs ca in basme, ne-am logodit, apoi ne-am casatorit si am avut copii... mai sper doar sa traim fericiti pana la adanci batraneti! Nu mi-as fi putut imagina un sot mai iubitor si mai grijuliu decat Walter. E sotul perfect», a spus Raluca pentru Pro tv magazin.

Mai multe