Ramona Bădescu şi-a făcut de cap în largul mării! Ce sexy e la 44 de ani!

7 august 2013 9:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Ramona Bădescu a făcut furori la un festival de film din Italia, unde a fost recent invitată. La cei 44 de ani, artista a radiat pe scenă. Ea a îmbrăcat o rochie neagră, lungă, care i-a pus în evidenţă silueta şi decolteul.

Invitată să susţină un minirecital, la cea de-a zecea ediţie a Festivalului de Film Magna Graecia, desfăşurat la Catanzaro - Calabria, vedeta a fost îndelung admirată de spectatori, dar şi de presa din Italia care i-a apreciat prestaţia artistică şi a lăudat-o pentru prezenţa scenică.

După concertul propriu-zis, Ramona a fost senzaţie şi printre turiştii hotelului în care s-a cazat după ce a apărut la recepţie în costum de baie.

Vedeta  a profitat de vremea frumoasă din Calabria şi a mers la plajă. Organizatorii i-au pus vedetei la dispoziţie o ambarcaţiune privata, acolo unde, cuprinsă de bună dispoziţie, Ramona s-a lasat fotografiată în ipostaze sexy.

Citeşte şi:

FOTO EXCLUSIV Când era mică făcea duş pe întuneric, pentru că nu se plăcea, dar a devenit cea mai sexy româncă din Occident

Mai multe