Ramona Lăzuran, însărcinată: «L-am visat pe Dumnezeu care mi-a dat un copil»

27 mai 2011 14:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Ramona Lăzuran trăieşte de ceva vreme o frumoasă poveste de iubire cu un impresar sportiv. Ea nu i-a dezvăluit identitatea până acum de teamă să nu i-l fure vreo fătucă din showbiz.

Cu toate acestea, relaţia lor se materializează acum printr-un copil. Ramona este însărcinată în cinci luni cu partenerul ei. Astăzi modelul s-a dus la doctor pentru a afla sexul bebeluşului.

"Până acum, bebele n-a avut stare şi n-am putut să aflăm ce e. Acum e cert, doctorul mi-a spus că o să am o fetiţă", a spus Lăzuran la Acces Direct.

"Îi mulţumesc divinităţii, noi am programat nunta, nu copilul! Eu provin dintr-o familie clasică şi îmi doream să mă mărit şi apoi să fac un copil. Dar familia mea s-a bucurat foarte mult",  a spus modelul.

"Eram Turcia şi am avut un vis care m-a avertizat. L-am văzut pe Dumnezeu, venea pe un nor alb şi mi-a dat un bebeluş peste o apă. Dimineaţa am făcut testul şi am aflat că sunt însărcinată", a dezvăluit modelul.

"O să nasc pe 27 sau 28 septembrie. Vreau să nasc natura, în România. Eram programată la Giuleşti, unde s-a întâmplat nenorocirea. Dar a trebuit să îmi schimb medicul şi am schimbat şi clinica", a precizat Ramona.

"Cristi şi Mihaela Borcea sunt naşii părinţilor iubitului meu. Noi nu ne-am ales încă naşii", a spus aceasta.

Mai multe