Randi, aproape de a fi pocnit într-un club de fiţe

8 noiembrie 2010 10:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Componentul trupei Morandi s-a convins de faptul că a ajuns să fie periculoasă o ieşire într-un club, băieţii violenţi ajungând să-şi împartă pumni la câţiva centimetri de el.

S-a întâmplat sâmbătă noaptea, Randi ieşind într-un club de fiţe din zona Floreasca. El a povestit pe contul lui de socializare că un individ a aruncat cu pumni în jurul lui, fiind şi protejat de bodyguarzii responsabili cu ordinea.

„Devine periculos! Dacă nici aici nu scăpăm de proştii care se iau la bătaie pentru distracţie, e trist! Eu aleg Club Gaia sau să stau acasă de acum înainte!", a notat Randi pe facebook.

Iată cum a decurs evenimentul neplăcut:

„A fost oribil. Un şmecheraş de cartier care, în mod normal, n-ar fi trebuit să se afle într-un club care nu se vrea pentru astfel de oameni a bătut un grec şi un alt cetăţean străin. Bodyguarzii clubului l-au trimis pe bătăuş acasă, iar pe cei doi oameni agresaţi au continuat să-i rupă în bătaie în faţa localului."

„Am fost scârbit de această situaţie, m-am ridicat de la masă şi am plecat. Nu mai revin niciodată acolo pentru că e clar că e plin de indivizi care vin să se încaiere pentru a se distra. Totul s-a întâmplat la mai puţin de un metru de mine, aşa că puteam să mi-o iau şi eu liniştit", a menţionat Randi pentru ziarul Ring.

Mai multe