Randi despre acuzaţiile de evaziune fiscală: «Nu-mi venea să cred, jur!»

13 martie 2013 5:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreţul a fost luat din pat marţi de mascaţi, sub acuzaţia de evaziune fiscală. Artistul ar fi prejudiciat statul cu 100.000 de euro.

Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de Randi, a vorbit, pentru ziarul Ring, despre acuzaţiile de evaziune fiscală care i se aduc, dar şi despre felul în care aflat despre ceea ce i se întâmplă.

"Am un coleg de apartament care dăduse de dimineață drumul la televizor şi a văzut, pe Realitatea TV, ştirea cu evaziunea. Am crezut că glumeşte şi i-am zis să plece. După aceea, când am văzut despre ce este vorba, 100.000 de euro şi de-astea, nu-mi venea să cred, jur! (...) Habar n-am ce făcea contabila firmei! Dar e departe de ce zic ei la televizor, cu prejudiciu... Aberaţii, mult de tot! Deocamdată n-au dovedit nimic, iar noi suntem suspecți, nu acuzați! E urmărire penală, însă n-au dovedit nimic! Ne audiază toți clienții din anii 2011 şi 2012, dar până acum n-au găsit nimic. Aşa că le urez succes", a explicat cântăreţul.

Randi este supărat pe faptul că acuzaţiile îi afectează imaginea.

"Vă daţi seama cum ajung pe strada aceea ca un infractor, cu toţii vecinii care s-au trezit şi ei când au venit să mă ia, mă vor privi aşa... Publicul are tendinţa să creadă din prima tot ce vede la televizor...", a mai spus el.

Mai multe