Rapidul s-a lipit de prima poziţie

2 octombrie 2009 21:14   Actualitate
Ultima actualizare:

La Piatra-Neamţ, giuleştenii au fost din nou o echipă îndrăgostită de atac, dar puţin aeriană în apărare. Moldovenii au fost puşi la punct în două minute, după golurile lui Lazăr şi Buga la două faze aproape successive.

Mijlocaşul a marcat cu capul după o minge deviată de Buga, iar Pele l-a executat pe Lipitor la capătul unei faze lucrate perfect de tânărul Ioniţă. Două lovituri fulgerătoare aplicate de giuleşteni, care au lăsat Ceahlăul fără aer.

Însă Rapidul nu s-a dezminţit, a trecut într-o viteză inferioară, iar nemţenii au avut trei ocazii până la pauză. A fost un gol anulat aiurea, pentru un presupus fault în atac la portarul Marinescu, o intervenţie in extremis al lui Iencsi în faţa lui Fabbron şi o lovitură de cap ratată de puţin de Forminte.

Buga a închis meciul

La reluare, Rapid a vrut să scape de repede de orice emoţie. O fază aproape identică cu cea de la golul doi, pasă Ioniţă - şut Buga sub bară, şi giuleştenii erau pe val! Iar seara s-a încheiat perfect cu o reuşită a lui Spadacio, jucătorul ce a ţinut Rapidul în spate sezonul trecut.

După 4-0 cu Ceahlăul, CFR şi Steaua, viitoarele adversare, sunt avertizate! Rapid şi-a trecut în cont a patra victorie consecutivă în campionat, a marcat din nou peste trei goluri şi e în formă mare!

Mai multe