Război în toată regula între Bijou şi Lora! «Piesa Lorei seamănă cu un cântec al Fetei Morgana»

27 martie 2013 16:26   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce Lora a apărut la un eveniment într-o ţinută provocatoare, foarte sexy şi decoltată, care insinua că blondina n-ar purta chiloţi, Bijou, cea care s-a promovat drept "fata fără chiloţei", s-a autosesizat.

Nu pot să nu remarc faptul că azi, la «Acces direct», a fost un material despre Lora, cum că ar fi apărut fără chiloţei... Răspunsul ei - «A fost o iluzie optică» - nu vi se pare cunoscut?", a scris Bijou pe Facebook.

Ulterior, bruneta a dezvoltat pentru Click:

"Înţeleg să mă imite ca vestimentaţie, însă îmi foloseşte şi declaraţia din 2 martie legată de iluzia optică. Mă aştept să mi-l fure şi pe motanul meu, Mijou, şi să-şi facă poze cu el, aşa cum am făcut eu recent. Am un singur mesaj pentru ea: «Fii originală!»".

Lora s-a apărat la aceste atacuri ale lui Bijou cu argumentul că nu bruneta a inventat expresia "Este o iluzie optică", adică explicaţia blondinei la ţinuta ei.

"S-a legat de un nume cunoscut ca să devină şi ea vedetă. N-am auzit de această Bijou", a spus Lora la Kanal D.

Miercuri, Bijou a revenit cu o acuzaţie de plagiat la adresa Lorei, fără să dezvăluie la care piesă din repertoriul Lorei se referă.

"Eu ţin mintea că această melodie a Lorei o cânta, când eram eu mică, Fata Morgana. Numai că a schimbat versurile. Nu ştiu ce vârstă are Lora. Poate că ea este Fata Morgana", a spus Bijou.

Citiţi şi: Cântăreaţa fără chiloţei acuză: «Lora mă copiază»

Lora, aproape dezbrăcată la un eveniment caritabil

Mai multe