Război total în familia Clejanilor! Margherita bagă zâzanie între părinţii săi

24 ianuarie 2012 16:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Viorica şi Ioniţă au privit în mod diferit faptul că fiica lor a defilat în fustă scurtă în cadrul unei prezentări de modă.

"Sunt supărată", şi-a vărsat oful Viorica la "Acces direct", urmărind imaginile pe monitoare. "Eu ţi-am zis să n-o laşi cu fustă scurtă. Şi la plajă îi zic să se acopere cu o basma, ceva", i-a reproşat ea soţului său, care s-a arătat dispus să-şi sprijine fiica. "Poţi s-o sprijini cu un ciomag pe spinare!", a răbufnit Viorica.

Pe poziţii diferite se situează şi când vine de cealaltă dorinţă exprimată de Margherita, aceea de a-şi pune silicoane. De data aceasta, mama o susţine, iar tatăl nu: "Ca model, nu are nevoie. E plastic, e un corp străin", este de părere Ioniţă. Cei doi au dezvăluit şi cum era "pe vremea lor": "Eu la 18 ani mă jucam cu... dumnealui!", a spus Viorica arătând înspre soţul ei. "La 19 ani aveam păpuşă originală, pe Margherita!"

Decât să-şi vadă fiica într-o nouă prezentare, mai degrabă ar defila Viorica însăşi! "Dacă îmi propune Botezatu să prezint costum de baie, toţi câinii s-ar uita după mine! Sparg audienţele!", s-a lăudat ea. Ioniţă ar fi de acord, cu o singură condiţie: "Să prezinte moda, dar doar pentru noi, în dormitor!"

Cum emisiunea a inclus şi o prezentare de costume de baie, Viorica a luat foc: "Ce nu înţeleg la fetele astea... Dintr-o dată se vede «zambilica»! Dacă o văd pe Margherita în chiloţi şi-n sutien, cad jos! Fac febră 40 cu 2!" Din fericire pentru sănătatea ei, fiica sa nu s-a numărat printre modele. În schimb, a avut parte de o altă surpriză.

Un tânăr a intrat în platou cu un buchet de flori şi a cerut-o pe fiica lor. "E drăguţ. Este tradiţional, ca mine!", l-a etichetat imediat Ioniţă. "Jos cu ea la duşumea, că e tânără şi vrea!", l-a sfătuit şi Viorica. Aflând că bărbatul are 25 de ani, şi-a schimbat părerea: "Poate mă amorezez eu de el!" Mai ales când a auzit şi din ce se întreţine acesta: "Dansez salsa şi bachata. Nu am salariu, ci fac combinaţii!"

Citeşte şi:

Fiica Clejanilor a ajuns fotomodel!

Margherita din Clejani vrea silicoane! Ce părere are tatăl ei?

Mai multe