Răzvan Botezatu a început să plângă de frică în direct! A fost pus într-o situaţie incredibilă

18 aprilie 2014 7:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Răzvan Botezatu, prezentatorul Star Matinal de la Antena Star, a împlinit vineri 24 de ani, iar colegii de platou i-au făcut surpriză după surpriză. Pe lângă un tort şi multe urări de "la mulţi ani", Rocsana Marcu a vrut să îl convingă să coboare de pe acoperiş cu ajutorul unei frânghii.

După ce a coborât ea, Rocsana a încercat să îl facă pe Răzvan să vină după ea. Însă prezentatorul se teme de înăltime şi, după o tentativă eşuată de a o lua în jos cu ajutorul frânghiei, Răzvan s-a urcat repede la loc pe acoperişul Antenei.

"Este momentul sa le arati telespectatorilor ca poti da dovada de curaj", i-a spus Rocsana de la sol.

"Mi-e frica, nu pot sa cobor", a strigat Bote, iar colega lui de platou a insistat: "Da-ti drumul, te prindem. Vrei sa vin sa te iau? Hai!"

Speriat până peste pioate de ideea de a coborâ, Răzvan a început să tremure şi chiar a plâns puţin: "Nu, eu nu cobor, doamne, mi-e frica. Franghia asta e prea subtire, nu cobor".

Dupa minute bune de rugaminti, vedeta tv a luat-o la fugă pe scările de incendiu şi s-a întors în studioul Antena Stars, deşi Rocsana a mărturisit că va mai încerca să îl facă să coboare cu altă ocazie. Vizibil afectat, el nu şi-a revenit nici după ce a petrecut câteva clipe în platoul emisiunii.

Mai multe