Răzvan Ciobanu, revoltat de discuţiile de după Eurovision: «Nu putem compara Dacia 1310 cu Ferrari»

12 mai 2014 6:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Victoria Austriei la Eurovision a dat naştere multor discuţii, iar numeroşi artişti români au sugerat că ar fi fost mai bine să o trimitem pe Naomi, dacă am fi vrut să avem o şansă în faţa Conchitei Wurst.

Răzvan Ciobanu a fost de-a dreptul revoltat de comparaţia dintre transexual şi personajul creat de austriacul Tom Neuwirth. Designerul a subliniat că atât imaginea, dar şi vocea bună i-au adus trofeul Conchitei. Conform lui Ciobanu, Naomi nu are nici banii, nici talentul pentru a câştiga un concursul.

"Acum va rog nu mai comparati personajul inventat cu cap,bani si marketing...castigator al eurovisionului cu naomi. Nenea poreclit "femeia cu barba" si-a creat (sau i s-a creat) un personaj care sa aduca un plus de notorietate. Doar nu isi imagineaza cineva ca nu-si rade barba pt ca are pielea sensibila . Este un vector bun de imagine si de promovare. Acest personaj (creat special asa,dupa cum am spus) plus o voce foarte buna l-au adus aici. Si ma repet: este vorba de un produs in care s-a investit si se investeste sa arate asa. Are o dantura perfecta, make up perfect, haine pe masura...si VOCE. so...incetati cu comparatiile caci nu putem compara dacia 1310 cu ferrari", a scris Răzvan pe pagina sa de Facebook.

Mai multe