Răzvan Dumitrescu, iubitul Oanei, aruncă bomba: «Zăvo s-a iubit cu Mircea Badea!»

17 iulie 2012 16:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu şi Mircea Badea! Un cuplu care, fără doar şi poate, aruncă showbizul în aer! Actualul iubit al Oanei, Răzvan Dumitrescu, a detonat bomba, într-o emisiune de la Antena 2, dezvăluind, în premieră, că cei doi au fost iubiţi, în urmă cu aproximativ 12 ani.

Erau cu 12 ani mai tineri şi au reuşit atunci să se ferească de ..."gura presei". Iată însă că bomba a fost aruncată, luni seară, chiar de actualul iubit al Oanei Zăvoranu (39 de ani), Răzvan Dumitrescu (26 de ani).

"Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea!", a dezvăluit acesta, punând întreg showbizul pe jar, la emisiunea "Agentul VIP", găzduită de Cristi Brancu la Antena 2.

În urmă cu o lună, la o altă emisiune de la Kanal D, Oana a fost pusă în dificultate de un telespectator, care a întrebat-o în direct dacă a avut o relaţie în trecut cu realizatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3.

Atunci, Oana a dat din colţ în colţ, oferind un răspuns evaziv: "Eu şi Mircea am fost prieteni buni, ne cunoaştem. Acum ştiu eu dacă am fost împreună, nu ştiu, poate".

Dată în vileag chiar de actualul ei iubit, Oana s-a ferit să mai facă vreun comentariu pe marginea subiectului, mai ales că a trecut ceva vreme de atunci. Zăvo şi Badea s-au iubit pătimaş în urmă cu aproximativ 12 ani, înainte ca Oana să se cupleze cu Pepe, iar Mircea cu "topmodela" lui, Carmen Brumă.

Pe atunci, Oana avea în jur de 27 de ani, iar Mircea 26. Ei au ţinut legătura secretă ani de zile, însă Oana i-a pus la curent pe toţi cei cu care a avut relaţii amoroase după Badea că a fost cu acesta.

"Când am decis să formăm un cuplu, Oana mi-a povestit despre absolut toate relaţiile pe care le-a avut înainte să fie cu mine. Nu voia să stau la masă cu ei şi să nu ştiu cu cine dau mâna. Mai sunt şi alte nume din showbiz pe care nu le-au spus încă, dar o voi face la timpul potrivit", ne-a declarat Răzvan.

Fostul soţ al Oanei, Pepe, a ştiut şi el de legătura acesteia cu Mircea Badea. "Au fost împreună înainte ca ea să fie cu mine, nu în timpul relaţiei noastre, aşa că nu m-a deranjat. Eu nu am dat niciodată nume ale bărbaţilor cu care a avut treabă ea", a declarat acesta, pentru Click!

«Noi ne uităm la emisiunile lui»

Oana şi Răzvan sunt împreună de aproape un an. Tânărul spune că Pepe avea un cui în ce-l priveşte pe Badea.

"Pepe nu se uita niciodată la emisiunile lui Mircea Badea şi nici pe Oana nu o lăsa. Nici nu aveau Antena 3 în programe. Lui Pepe îi era antipatic «personajul». Eu mă uit cu Oana la emisiunile lui Badea, nu avem nici o problemă!", a mai spus acesta.

E cuplat cu Carmen Brumă de 12 ani

Mircea Badea (38 de ani) şi Carmen Brumă (35 de ani) s-au cunoscut în 1999, prin intermediul lui Mihai Mitoşeru. Acesta prezenta pe-atunci "TeleEurobingo", iar Carmen era asistenta lui. Un an mai târziu, frumoasa şatenă a devenit colegă de platou cu Mircea Badea şi Oreste, la emisiunea "Noaptea târziu".

Relaţia lor a început în 2000, dar cei doi au recunoscut că formează un cuplu abia după 8 ani, când s-au afişat pe plajă ţinându-se de mână. Mircea este prezentatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3, iar Carmen este ştiristă la Realitatea TV.

Mai multe