Răzvan Fodor va fi tată

4 octombrie 2010 10:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Fodor s-a însurat de curând, iar peste cinci luni va fi tătic, notează Mediafax.

"Planurile care priveau un copil existau de ceva timp, aşa că nu pot să spun că vestea ne-a luat prin surprindere. Singurul timing respectat a fost că am aşteptat să termine Irina ultimul an de facultate", a spus Fodor.

Însărcinată în patru luni, Irina nu ştie încă dacă va avea o fetiţă sau un băiat. "O să ne bucurăm că a venit pe lume şi o să îl iubim la fel de mult orice ar fi", spune Irina.

"O să avem chiar şi ce să-i povestim de la nunta părinţilor lui la care a luat şi el parte - că tati a băut cu prietenii şi a ascultat muzică rock toată noaptea, că mami a fost cea mai frumoasă şi s-a căsătorit pentru buletin de Bucureşti", a glumit Răzvan Fodor.

Cel mai greu a fost pentru vedeta Acasă să satisfacă toate poftele soţiei. "M-a trimis ziua după murături, s-ar zice că am scăpat că nu era miez de noapte. Glumesc, aş face orice să o văd fericită. Până acum Irina a avut poftă de mure, zmeură, murături şi şerbet, de care nu am găsit încă, dar nu mă opresc aşa uşor din căutări", mărturiseşte Răzvan.

Şi dacă pentru o fetiţă numele este deja stabilit, dar ţinut secret, Răzvan spune că va fi în încurcătură în cazul în care copilul va fi băiat. "Nu ştiu cum o să-l cheme, nu ne-am decis încă. Sunt mai atent atunci când mamele îşi strigă copiii în jurul meu, poate mă inspiră ceva", mai spune el.

Mai multe