Reacția Andreei Marin Bănică: «N-o să spun îmi pare rău, Iurie Darie!»

10 noiembrie 2012 8:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Marin Bănică a fost foarte afectată de moartea actorului Iurie Darie. Pentru a-și arăta regretul vedeta a postat pe contul ei de Facebook câteva versuri dedicate regretatului maestru.

Cuvintele sunt de prisos în aceste momente, de aceea soția lui Ștefan Bănică Jr. a considerat că cel mai bine se potrivesc versurile poeziei "Mor Actorii" de Adrian Păunescu.

Iată mesajul Andreei Marin Bănică de pe rețeaua de socializare!

Mor Actorii (versuri Adrian Paunescu ):"Câinii mortii reîncep sa latre,Cinici, pofticiosi, nerabdatori,Se tot sting luminile în teatre,Noapte buna, domnilor actori !Ce se-ntâmpla seamana teribilUnui zbor cu foarte multe goluri:În aceasta tara mor actoriiRegretati de propriile roluri.Tineri si batrâni, la garderobaVin sa-si lase cea din urma haina,Programati sa intre în spitaleCa sa poata sa se stinga-n taina.Nu mai vor aplauze si bisuri,Nu mai vor sufleori, lumini si farduri,Ar mai zabovi doar ca sa-si rupaPropriile afise de pe garduri.Mor actorii parasiti de public,Teatrul însusi este o fantomasi la catafalc le stau de gardaRolurile care intra-n coma.Ne-au facut sa plângem si sa râdem,În momente bune sau mizere,Astazi, cu privirea zavorâta,Ei îsi joaca ultima tacere.Ce ciudat, acum, când mor actorii,Tragedia ce-au jucat-o moare,Pentru a afla ca fara dânsiiTragedia noastra e mai mare."N-O SA SPUN IMI PARE RAU, IURIE DARIE, O SA SPUN DOAR CA DEJA MI-E DOR...

Mai multe