Reacţia dură a Sylviei, după ce a aflat de jurnalista violată în Bucureşti

12 septembrie 2013 11:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Sylvia a reacţionat dur după ce a aflat de cazul jurnalistei care a fost violată în centrul Bucureştiului, în plină zi.

Femeia a fost agresată sexual chiar în apropiere de sediul Guvernuluil. Suspectul în acest caz a fost reţinut miercuri seară. Bărbatul a fost dus la poliţia Municipiului Bucureşti, informează România Liberă.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că a fost informat telefonic de ministrul de Interne, Radu Stroe,că a fost prins un suspect în cazul jurnalistei violate marţi, în centrul Bucureştiului.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Mediafax, că suspectul a fost ridicat de poliţişti, miercuri seară, în baza unor informaţii obţinute în cadrul anchetei din acest caz.

«Un barbat a oprit o fata pe strada, in Dorobanti, in mijlocul zilei. I-a pus cutitul la gat, a tarat-o un kilometru, a dus-o in parc si a violat-o. Printre masini, printre oameni, fara sa il opreasca nimeni. Hai, nu iesiti la un miting anti-violatori? Nu face nimeni galagie in centru? Nu isi exprima nimeni ura fata de oamenii care distrug oameni? Stati linistiti, vedeti-va mai departe de treaba, exact ca cei care au trecut pe langa biata fata si s-au facut ca singurul pericol de pe lume sunt cainii maidanezi», a scris Sylvia pe pagina de Facebook.

Mai multe