Reacţia lui Alexandru Arşinel, după ce Mihai Bendeac l-a făcut praf

16 noiembrie 2013 7:19   Actualitate
Ultima actualizare:

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac a făcut câteva declaraţii destul de acide la adresa lui Alexandru Arşinel, în perioada în care acesta din urmă a suferit o intervenţie chirurgicală pentru un transplant de rinichi.

La vremea respectivă, Mihai Bendeac şi-a exprimat indignarea cu privire la

«Dumneata nu meritai acest rinichi! Mai ales ca era un «01»! Dumneata ai furat dreptul altcuiva la viaţă!

Nu-l meritai măcar pentru că, împreună cu acoliţii dumitale, ai căpuşat Teatrul Tănase care a ajuns, din punct de vedere artistic, o şuşă ordinară care să vă permită să vă umpleţi de bani»,

Răspunsul lui Arşinel a venit recent iar actorul a declarat că reacţia lui Bendeac îl lasă destul de rece.

"Nu s-a micşorat numărul prietenilor. Însă am avut parte de surprize dintr-o zonă care nu era în cercul oamenilor pe care îi cunoşteam. Oameni care nu m-au interesat vreodată. Spre exemplu, în primă fază, Mihai Bendeac, pe care nu îl cunosc şi nu am avut vreo treabă cu el, m-a surprins. Însă după ce am urmărit şi atacurile lui Bendeac la adresa Înalt Preasfinţitului Daniel, patriarhul ortodox al României, dar şi afirmaţiile despre moaştele Sfintei Parascheva, mi-am dat seama că nici nu merită să te superi pe afirmaţiile sale, pentru că am impresia uneori că << scapă caii >> şi, deci, nu are sens să mă supăr pe un om care nu se poate controla. Efectiv, m-am detaşat complet şi am avut şi satisfacţia că cei care au citit şi au urmărit acest subiect şi-au dat seama în final de modul cum stau lucrurile de fapt", a declarat Alexandru Arşinel pentru www.ziarulring.ro.

Mai multe