Reacţia soţului Nicoletei Guţă, după ce a fost acuzat că a bătut-o: «Trăieşte în nebunia ei»

4 noiembrie 2013 15:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţul Nicoletei, Andrei Căldărar, a negat totul şi a declarat, pentru reporterii emisiunii "La Măruţă", că despărţirea a fost cauzată de un alt bărbat cu care Nicoleta a plecat de acasă. El a insistat că nu i-a făcut niciodată rău Nicoletei şi că, dacă aceasta vrea să se întoarcă la el, o primeşte.

"A plecat cu altul, o iubesc şi ţin la ea, o respect. Am simţit-o că are pe altcineva de acum patru luni de zile când a plecat la Timişoara. L-a cunoscut pe Facebook. L-a adus şi la Petroşani, aici. Nu am fost să îl văd că mi-a pus intredicţie, a spus că am agresat-o, am bătut-o, am agresat copiii. A fost cu poliţia să ia copiii, la urmă au văzut şi ei că nu vor să meargă cu ea. Nu i-am greşit cu nimic în 17 ani, am fost un om de casă, nu am înşelat-o niciodată. Poate îşi revine şi vine acasă. O primesc, că e mama copiilor", a spus Andrei Căldărar.

Cât despre faptul că Nicolae şi-a fi bătut fata, Andrei Căldărar este de părere că nu s-a întâmplat aşa ceva: "Şi Nicolae e surprins, nu acceptă să facă fata lui aşa ceva. Dar n-a bătut-o. Ea a plecat de acasă şi trăieşte în nebunia ei. Nu îi trebuie familie, îi trebuie iubit, îi trebuie aventură. Eu o iubesc şi ţin la ea".

Mai multe