Realul ar putea rămâne fără antrenor

29 octombrie 2009 0:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Nemulţumirea era aproape materială la Madrid după înfrângerea de la Sevilla, în campionat (2-1) pe 4 octombrie, apoi acasă cu AC Milan (3-2), 15 zile mai târziu. Meciul nul de la Gijon (0-0), de sâmbătă, a transformat nemulţumirea în nelinişte.

Dar lovitura de graţie a fost dată de o echipă de amatori, Alcorcon, acest 0-4 de coşmar. As, ziarul cunoscut pentru simpatiile pentru Real Madrid, a fost mai concesiv: 'O altă înfrângere îl va costa postul pe Pellegrini', în timp ce Marca a fost tranşant, titrând pe prima pagină: 'Pleacă, acum!'

Oficial, antrenorul chilian, remarcat la Villarreal timp de 5 sezoane, are încă sprijinul conducătorilor, dar şi al jucătorilor. Şi totuşi, cine ar putea să-l înlocuiască pe Pellegrini? Întrebarea este dificilă, întrucât preşedintele Florentino Perez a fost refuzat deja de Arsene Wenger şi Carlo Ancelotti.

Cotidianele amintite îl amintesc pe Jorge Valdano, actualul director sportiv al clubului, care a mai fost antrenor la Real, între 1994 şi 1996, aceasta părând singura soluţie de avarie în acest moment.

Mai multe