Recomandările Click! pentru zilele de 21,22,23 octombrie

20 octombrie 2009 16:52   Actualitate
Ultima actualizare:

MIERCURI

Naţional TV, ora 20.15 - Larry, cablistu'

Larry (Larry The Cable Guy), inspector OPC, este fericit cu obişnuitele restaurante de mâna a doua. El este concediat după ce se amestecă în treburile afaceriştilor din oraşul lui.

Hallmark, ora 00.00 - Regina fecioară

De la prinţesa adolescentă la regina desăvârşită, Anne-Marie Duff joacă rolul reginei Elizabeth I în această adaptare despre domnia care a transformat Anglia într-o mare putere a lumii. Drama explorează zilele petrecute de ea închisă în Turnul Londrei de sora ei vitregă, Regina Mary.

TCM, ora 23.30 - Pisica de pe acoperişul fierbinte

Brick (Paul Newman) e nefericit în mariajul cu Maggie (Liz Taylor). Speranţa că va rămâne cu averea tatălui e singurului lucru care îl mulţumeşte.

JOI

HBO, ora 22.00 - Bodyguard: Un nou început

Leung (Vincent Sze) este garda de corp a unuia dintre capii triadei mafiote din Hong Kong. El primeşte delicata misiune de a proteja o tânără britanică.

MGM, ora 23.45 - Omul din La Mancha

O bandă de hoţi pune la cale jefuirea poetului Cervantes. El speră să salveze manuscrisul cu povestea cavalerului Don Quijote, cel pentru care iubirea faţă de Dulcineea (Sophia Loren) e supremă.

TVR 2, ora 23.10 - Impostorul

Omul de ştiinţă Spencer Oldham (Gary Sinise) se trezeşte bine dispus, după o noapte romantică petrecută cu soţia. Mai târziu în acea seară, savantul se trezeşte legat de un scaun şi acuzat că ar fi un impostor extraterestru...

VINERI

HBO, ora 23.50 - Lichidaţi-l

Domnul. Smith (Clive Owen) se trezeşte în situaţia de a proteja un bebeluş. La scurt timp după ce Smith asistă la naşterea micuţului, el descoperă că acesta este ţinta unei forţe malefice. El se asociază cu o prostituată, pe nume DQ (Monica Bellucci), împreună cu care încearcă să dezlege misterul...

Cinemax, ora 22.55 - Copiii tatălui

Anul 2027. Sunt aproape 19 ani de la ultima naştere a unui copil. Pentru Theo (Clive Owen), toate acestea sunt prea puţin importante. El se trezeşte aruncat într-un camion şi obligat să ajute o femeie însărcinată...

TCM, ora 22.00 - O lume perfectă

Butch Haynes (Kevin Costner) este un evadat care ia ostatic un băieţel de 9 ani. Butch devine tot mai interesat de băiat, care nu are tată şi e crescut de o mamă habotnică, iar între cei doi ia naştere o afecţiune care devine tot mai profundă.

Mai multe