Recunoşti «bestia» care a aruncat căţeii vii în râu? VIDEO

1 septembrie 2010 9:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Organizaţiile care militează pentru drepturile animalelor oferă recompensă pentru cel care oferă informaţii despre femeia cu pricina şi a celor care stau în spatele acestei cruzimi.

"Cei care maltratează animalele sunt nişte laşi. Se răzbună pentru neputinţele lor pe aceste animăluţe care nu se pot apăra", a spus directorul PETA, Martin Mersereau, care oferă o recompensă de 2.000 de dolari pentru cel care va oferi informaţii despre oamenii care stau în spatele acestui act de cruzime.

În clip, o tânără, îmbrăcată într-un hanorac roşu şi o pereche de pantaloni negri, aruncă 6 căţeluşi vii într-un râu. Se pare că acţiunea ar fi avut în Croaţia, întrucât femeia vorbeşte în croată.

Ea a adus animăluţele într-o găleată de plastic şi i-a aruncat ca pe o minge de handbal în apa curgătoare. Nu se ştie dacă cei şase căţei au supravieţuit sau nu.

Filmuleţul a fost iniţial postat pe site-ul youtube.com, dar apoi a fost imediat şters. El se mai poate găsi acum doar pe liveleak.com şi a înregistrat până acum peste 1.3 milioane de vizualizări.

PETA crede că în video apar indicii clare că acest act de cruzime a avut loc pe râul Vrbas în zona Bosnia-Herzegovina.

Pe Facebook a fost creată o pagină specială unde peste 7.000 de oameni s-au alăturat, de luni de când clipul a fost postat pe internet, pentru a-i prinde pe vinovaţi.

Mai multe